SOGAMA
SOGAMA
SOGAMA
SOGAMA
SOGAMA
SOGAMA
SOGAMA en Facebook
SOGAMA en Twitter
SOGAMA en Vimeo
SOGAMA en Linkedin
SOGAMA

Idiomas

Actualidade

  • O consumo responsable e a práctica dos tres erres (redución, reutilización e reciclaxe), constitúen os dous primeiros mandamentos a ter en conta.
  • Manter as rúas limpas vaias onde vaias resulta primordial.
  • Vixía a túa pegada turística, que é o impacto que ten sobre a contorna a forma na que viaxas. Transporte público, bicicleta e camiñar representan as mellores opcións.
2 Ago 2019
  • O principal motivo obedece a que moitos cidadáns vanse de vacacións deixando as súas despensas e neverias cheas de comida que, posiblemente, ao seu regreso terán que tirar.
  • O que máis se refuga son os alimentos que non foron utilizados e que acaban directamente no cubo do lixo, representando o 85,4% do total.
  • Desde Too Good To Go, o movemento que loita contra o desperdicio de alimentos, aluden á calor a e ás vacacións como principais responsables do incremento do despilfarro de comida e propoñen unha serie de consellos de gran utilidade.
2 Ago 2019
  • Pilar Piñeiro, experta en economía e sostibilidade, cunha traxectoria modélica e un currículo académico e profesional de primeiro nivel, asumiu a coordinación durante as dúas últimas edicións, comezando a undécima o próximo mes de outubro.
  • Nunha entrevista publicada este mes de xullo na Newsletter de Sogama, definiu este Máster como un proxecto que naceu para dar resposta a unha necesidade do mercado laboral e que se confirmou como un éxito académico e profesional con amplas saídas laborais.
2 Ago 2019

Páxinas