SOGAMA en Facebook
SOGAMA en Twitter
SOGAMA en Vimeo
SOGAMA en Linkedin
SOGAMA

Idiomas

Actualidade

  • No marco da crise sanitaria orixinada polo COVID-19, o chef italiano Máximo Bottura, promoveu un programa familiar que mostra como preparar deliciosas comidas cos ingredientes que regularmente poden atoparse no fogar.
  • Coas súas técnicas, axuda a diminuír o número de veces que as persoas necesitan desprazarse ao supermercado para comprar e ensina algúns trucos para minimizar o desperdicio de alimentos.
8 Abr 2020
  • Esta consulta en liña está orientada aos representantes das autoridades locais e rexionais e aos seus asociados interesados, á vez que se invita a contribuír a expertos, funcionarios das institucións da Unión Europea e grupos de reflexión.
  • Dada a crise de COVID-19, o relator de ENVE chama a atención sobre o dependentes que somos dos recursos, dentro e fóra de Europa, e pregúntase tamén que leccións podemos aprender desta urxencia sanitaria que deberemos ter en conta para avanzar cara a unha sociedade nova, circular e xusta.
8 Abr 2020
  • Desde mediados de xaneiro ata mediados de marzo, o Complexo Medioambiental de Cerceda recibiu 1.500 visitas e o calendario colgaba xa a principios de ano o cartel de completo ata o mes de xullo.
  • Os resultados das enquisas cubertas polos visitantes veñen a reforzar a importancia deste programa e os seus grandes beneficios pedagóxicos.
7 Abr 2020

Páxinas