SOGAMA
SOGAMA
SOGAMA
SOGAMA
SOGAMA
SOGAMA
SOGAMA en Facebook
SOGAMA en Twitter
SOGAMA en Vimeo
SOGAMA en Linkedin
SOGAMA

Idiomas

Actualidade

  • Así o recorda AECOC, xa que, cando se desperdician alimentos, despilfárranse  os recursos necesarios para  a súa fabricación, é dicir, a auga e a enerxía que se requiren para cultivalos, transportalos e empaquetalos.
  • Segundo datos da FAO, a pegada de carbono procedente do desperdicio de alimentos produce, a nivel mundial, ata 3.300 millóns de toneladas de gases de efecto invernadoiro (GEI).
  • Tamén é notable a perda de auga doce, toda vez que a perda de comida equivale ao malgaste dunha bañeira grande chea de auga cada día.
14 Xuñ 2019
  • Un dato positivo que, en todo caso, representa unha vantaxe claramente competitiva dun material que se caracteriza por ser 100% renovable, reciclable e biodegradable, destacando tamén outras cualidades tales como a súa lixeireza, resistencia, versatilidade e funcionalidade.
  • Estímase que, en 2018, o principal consumo de cartón en España correspondeu a produtos agrícolas, cun 23,3%, seguido dos alimenticios, cun 16,4%.
14 Xuñ 2019
  • O editor, director e surfista Pablo Uriarte sorprende cun novo proxecto, “A morte do mar”, unha exposición fotográfica en formato dixital que se fai eco da contaminación mariña por lixo
  • Desde mediados de 2017 vén recollendo residuos nas praias e lévaos para a casa a fin de retratalos, en branco e negro, illados da realidade a fin de dotalos de maior dramatismo.
  • Confesa que se atopou refugallos de todo tipo, incluso un ordenador.
  • A exposición presentarase no Madrid Surfing Festival, pretendendo tamén difundir o seu traballo en Galicia.
14 Xuñ 2019

Páxinas