Idiomas

Actualidade

  • A ONU destaca este dato no marco da terceira edición do Día Internacional de Concienciación sobre a Perda e o Desperdicio de Alimentos.
  • A nivel global, preto do 14 % dos alimentos producidos pérdense entre a colleita e a venda minorista, e o 17% desperdíciase (11% nos fogares, 5% nos servizos de comidas e 2% no comercio polo miúdo).
29 Set 2022
  • Ademais de producirse un incremento do 17% recuperado a través da recollida selectiva, tamén aumentou de forma significativa a recuperación de latas mediante a non selectiva grazas ás melloras nas correntes de Foucault nas plantas de tratamento

Cerceda, a 29 de setembro de 2022.- A Asociación de Latas de Bebidas (ALB) estima que a taxa de reciclaxe do conxunto destes envases en España situouse por riba do 72% en 2021.

29 Set 2022
  • Puxo en marcha a súa iniciativa mundial “Un país, un produto prioritario”, centrada en promover cadeas de valor sostibles para produtos agrícolas especiais cunha clara contribución á mellora da seguridade alimentaria, a nutrición e os medios de vida.
  • Esta constitúe unha das solucións que a FAO propón para apoiar a transformación cara a sistemas agroalimentarios máis eficientes, inclusivos, resilientes e sostibles.
28 Set 2022

Páxinas